Hoe stuur ik de inloggegevens door naar mijn medewerkers?

1. Activeer de e-mail notificaties

Eerst moet u zeker maken dat de e-mail notificaties ingeschakeld zijn in het profiel van uw gebruikers.

Ga naar het "Team" menu → "Gebruikers". Selecteer de gebruiker en ga naar het "Profiel" → "Instellingen". Scroll naar beneden tot de "Waarschuwingen en meldingen" en activeer de e-mail notificaties.

2. Stuur de inloggegevens

Afzonderlijk

Ga naar het Team menu → Gebruikers. Selecteer de gebruiker en ga naar het Profiel → Profiel details.

Aan de rechterkant onder de zwarte bol et de profielfoto, druk op het icoontje "Informatie verzenden".

​Naar verschillende personen in één keer

Ga naar het Team menu → Gebruikers. Druk op het icoontje rechtsboven en selecteer vervolgens de personen aan wie u graag de inloggegevens zou willen sturen.