Hoe werken de basisroosters ?

Wanneer u medewerkers met vaste, variabele of cyclische weekrooster werken, kunt u gebruik maken van basisroosters. Hoe gaat dit in zijn werk:

1. Voeg het basisrooster toe op het profiel van de persoon

Ga naar Team → Gebruikers → Profiel → Basisrooster. Klik vervolgens op “Een template toevoegen” :

2. Voeg de weken toe en geef de planning in

A) Voeg het aantal weken toe

B) Geef de planning in voor elke week door te drukken op 'wijzigen'

C) Druk na het aanmaken op 'pas dit tijdschema-model toe'

D) Kies vanaf wanneer u dit wil laten starten met een eventuele einddatum en kies altijd voor manueel

3. Voeg het het basisrooster toe in uw planning door op de blauwe raket te drukken