Artikelen over: Het documenten menu

Mijn automatische contracten werken niet. Waarom?

Worden sommige contracten niet automatisch aangemaakt?

Het kan zijn dat u een paar stappen bent vergeten te voltooien.

Kijk het volgende na:

Dat het contracten template aangeduid staat in de instellingen van het gebruikersprofiel.

Dat het vakje "automatisch" is aangevinkt in de instellingen van het gebruikersprofiel.

Dat de shifts van deze gebruiker na de automatisering gepubliceerd werden. De activatie van de automatisatie werkt niet retroactief en gaat enkel werken voor de shifts die vanaf de automatisering gepubliceerd worden.

Automatische contracten activeren