Artikelen over: STAFF & POS applicaties

STAFF - Hoe log ik in en hoe verander ik mijn wachtwoord?

Om verbinding te maken met Shyfter Personeel, downloadt u de applicatie via de App Store of Google Play.

Zoek naar Shyfter Personeel, en klik op installeren, open de app zodra deze is gedownload.

U wordt gevraagd om een e-mailadres als login. Dit e-mailadres is het adres dat u aan uw werkgever hebt gegeven.

Wanneer u voor het eerst inlogt, zal Shyfter u vragen om een wachtwoord te kiezen en te bevestigen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u klikken op "Wachtwoord vergeten".

Voer vervolgens uw e-mailadres in en bevestig, er zal een e-mail naar u worden verzonden met een link om uw wachtwoord te wijzigen.