Artikelen over: STAFF & POS applicaties

STAFF - Hoe meldingen activeren op de mobiele app ?

Belang van meldingen

Bij uw eerste aanmelding op de mobiele app Shyfter STAFF, wordt u gevraagd om meldingen te activeren. Dit is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat u alle belangrijke communicatie van uw werkgever ontvangt. Meldingen informeren u bijvoorbeeld wanneer een nieuw rooster beschikbaar is, wanneer een verlofaanvraag is goedgekeurd of wanneer een nieuw contract moet worden ondertekend.

Stappen voor de eerste keer opstarten van de mobiele app Shyfter STAFF

Download en open de mobiele app.
Log in met uw inloggegevens.
Meldingsverzoek: Bij de eerste aanmelding verschijnt er een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd om meldingen te activeren.
Tik op "Toestaan" of "Activeren" om de meldingen in te schakelen.

Als u aanvankelijk geweigerd hebt, kunt u meldingen nog steeds handmatig activeren via de instellingen van de app.
Ga naar Instellingen > Meldingen en schakel ze handmatig in.

XXX

Waarom meldingen activeren?

Nieuwe roosters ontvangen: Wees direct op de hoogte van updates in uw planning.
Ontvangstbevestigingen van verlof: Ontvang een bevestiging zodra uw verlofaanvraag is goedgekeurd.
Contractondertekeningen: Mis nooit een contract dat direct via de app moet worden ondertekend.
En nog veel meer.

Risico's van het niet activeren van meldingen

Zonder meldingen loopt u het risico cruciale informatie te missen. Bijvoorbeeld, als er een wijziging in het rooster is of als er een dringend contract moet worden ondertekend, wordt u niet onmiddellijk gewaarschuwd, wat complicaties kan veroorzaken in uw schema en contractuele verplichtingen.

Conclusie

Het activeren van meldingen op de mobiele app Shyfter STAFF is essentieel om op de hoogte te blijven en uw schema effectief te beheren. Neem een paar momenten om ervoor te zorgen dat de meldingen zijn ingeschakeld en blijf altijd up-to-date met de communicatie van uw werkgever.

Bijgewerkt op: 05/07/2024