Waar vind ik de afwezigheidstellers voor een gebruiker?

Waar vinden we deze tellers?

We gaan naar het Team menu → Gebruikers.

Eens we de lijst van de gebruikers zien selecteren we een gebruiker om het profiel te openen.

Op de dashboard van die gebruiker vindt u de bewerkte afwezigheidstellers.

Heeft de gebruiker geen tellers? Dan moet u in de accountinstellingen → Algemeen → Gebruikersstatuten nakijken of de optie "Toon verloftellers" ingeschakeld is. Om deze optie te zien moet u het statuut "bewerken".

De tellers omvatten alle afwezigheden sinds het begin van het jaar.

Er staan nu twee kolommen:

De verloftellers die in de loonstrookjes tevoorschijnkomen.

Een overzicht per type afwezigheid.

De verloftellers

In deze tellers zal u het saldo van vakantiedagen of -uren zien.

In dit geval heeft Camille nog recht op 175.5 uren vakantie. 178 wettelijke vrije uren en 5 uren compensatie verlof.

3 types verlof zijn opgenomen in deze teller:

Wettelijke vrije dagen

Extra-legaal verlof

Compensatie verlof (ADV)

Het overzicht per type afwezigheid

In dit overzicht vindt u het detail van de geplande afwezigheden voor deze gebruiker.

Door op het oogje te klikken naast het aantal uren of dagen ziet u wanneer deze uren of dagen gepland zijn. Door op "Het shift bekijken" te klikken zal u in de roosters terechtkomen waar die afwezigheid gepland is.