Hoe maak ik een afkorting van tijd?

Hoe maak ik een afkorting in Shyfter?

U kunt tijdsneltoetsen voor uzelf maken om sneller te gaan bij het maken van diensten.

Om deze afkortingen te maken, ga naar de instellingen van uw account ⚙️ → Roosters → Afkortingen. Daar vindt u een lijst van bestaande sneltoetsen. Klik op "Nieuwe".

Voer een naam, een code en een tijdslot in en klik op "Opslaan".

U vindt deze snelkoppeling automatisch wanneer u een dienst aanmaakt en u kunt de naam van het tijdslot direct toekennen zonder dat u de tijdsperiode hoeft in te voeren.

Bijgewerkt op: 28/06/2024