Hoe maak ik een attribuut aan?

Creatie van categorieën

U moet starten met het aanmaken van categorieën waarin u vervolgens attributen zal aanmaken.

Ga naar de instellingen van uw account ⚙️ → Attributen → Attribuutbeheer en maak een nieuwe categorie aan via de groene knop "Nieuw".

Er bestaan 3 type categorieën. In functie van het type zijn er verschillende in te vullen velden. Leveringsvoertuigen, werven of klanten vereisen inderdaad verschillende informatie.

Dit zijn de 3 types:

​⚠️ PAS OP, om te kunnen prikken op een attribuut moet deze in een "Plaats" type categorie aangemaakt zijn.

Creatie van attributen

Ga naar de instellingen van uw account ⚙️ → Attributen → Attribuutbeheer en druk op de categorie in dewelke u graag attributen zou willen aanmaken.

Druk vervolgens op de groene knop "Toevoegen" om nieuwe attributen aan te maken.

Bijgewerkt op: 09/07/2024