Hoe voeg ik automatische pauzes toe tot de tijdsregistraties van mijn werknemers?

Met Shyfter kunt u automatische pauzes voor het in- en uitklokken activeren.

Elke dag controleert Shyfter de gesloten kloktijden en voegt een pauze toe die u in uw accountinstellingen hebt gedefinieerd.

Dan hoeft u alleen nog maar te bepalen of u wilt dat deze pauzes worden betaald of niet.

Verder heb je ook nog volgende optie als ze wel de pauze prikken maar als deze korter is als de geplande pauze:

Bijgewerkt op: 27/06/2024