Hoe voeg ik gepersonaliseerde velden toe tot de gebruikersfiches?

In elke gebruikersfiche vindt u standaard informatievelden terug. U kan extra velden aanmaken die vervolgens aangevuld worden in elke gebruikersfiche.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga naar de instellingen via het wieltje rechtsboven → Algemeen → Gepersonaliseerde velden. Druk op "Nieuwe".

In de pop-up, vul de naam van het nieuwe veld in en duid aan of deze verplicht aangevuld moet worden en/of zichtbaar moet zijn voor uw gebruikers in hun profieldetails op de app of in een inschrijvingsformulier bvb.

Vergeet niet op te slaan!

Bijgewerkt op: 28/06/2024